9. joulukuuta 2012

Meri-Rastilan länsirannan osayleiskaavan käsittelystä

Kaupunkisuunnittelulautakunnalle                 

Pro Meri-Rastila ehdottaa kohteliaimmin Meri-Rastilan länsirannan osayleiskaavaehdotuksen lautakuntakäsittelyn siirtämistä ensi valtuustokaudelle. Perustelemme ehdotustamme seuraavasti:

1)   Kaupunkisuunnitteluviraston suunnittelema osayleiskaavaehdotus on Yleiskaava 2002:n vastainen

2)   Meri-Rastilan länsirannan rakentamisuhan alainen alue on liikuntaviraston hallinnoima ulkoilupuisto

3)   Meri-Rastilan länsirannan osayleiskaavaehdotus on voimassa olevan maakuntakaavan vastainen

Jos kaupunkisuunnitteluviraston osayleiskaavaehdotus hyväksytään nyt jatkokäsittelyn pohjaksi, niin seurauksena tulee olemaan valitusten ja vastatoimien suma. Käsittelyn lykkääminen myöhemmäksi antaisi päätöksentekijöille mahdollisuuden paremmin ottaa huomioon uudet tutkimustulokset Meri-Rastilan länsirannan luonto- ja virkistysarvoista sekä osayleiskaavan laillisuusnäkökohdat.

Helsingissä 9.12.2012

Pro Meri-Rastilan puolesta

Jaana Pylkkänen               

3 kommenttia:

 1. Tuo ilmaisu "kohteliaimmin" oli vakuuttava. Olisi voinut käyttää myös ilmaisua "mitä kohteliaimmin" tai "alamaisimmin", se voisi tehota paremmin. Elämmehän Helsingissä edelleen tsaarinajan yhteiskuntaa.

  Kansakoulukadun Keskuskomitea käy kerran viidessä vuodessa tarkastamassa Vuosaaren oblastin ja kysymässä mitä teille kuuluu? (kvg Pajusen asukasilta 5 / 2011).Kukkuluuruu.

  Olisko Vuosaaren itsenäisyyskapina viimein ajankohtainen?

  Liepajoen turisti

  VastaaPoista
 2. Se, että samassa kirjeessä sekä nuoleskelee ja seuraavassa kappaleessa jo uhkailee, ei oikein toimi suurvallan kanssa. Joko tai, kuten Suomi Neukkuaikaan.

  Jos ensin lipaset "mitä kohteliaimmin", ja seuraavassa kappaleessa jo uhkaat oikeudella, saat vaan vastapuolen suuttumaan.

  Pitää sanoa suoraan, että me valitamme vaikka Korkeimpaan oikeuteen tai vaikka EU-tuomioistuimeen, jos aiotte kaataa meidän metsän.

  Nöyristelyt sikseen, muuten ne jyrää meitin.

  Seppo

  VastaaPoista
 3. En ota kantaa tekstin sanamuotoihin, mutta tässä vaiheessa, kun lautakunnassa taas tuli takkiin äänin 5-4, vaikka ainoa peruste metsän rakentamisen puolesta oli käytännössä "rakennusliikkeet haluavat tehdä niin", pitäisi merirastilalaisten alkaa näyttää suuttumusta.

  Vastustajaa ei kannata kohdata lakki kourassa.

  VastaaPoista