3. joulukuuta 2012

Meri-Rastilan ala-asteen koulu on mukana SLL:n koulumetsähankkeessa

Koulumetsässä on suunnistettu, kuva Olli Vento (kesällä 2012)

Viime perjantaina (30.11.2012) oli Helsingin Sanomissa juttu otsikolla "Koulumetsä on luokkahuoneen lisäsiipi". Jutussa Meri-Rastilan koulun oppilaat kuvaavat lähimetsäänsä.

Jutun luettuani kysyin SLL:n koulumetsäkoordinaattori Virpi Sahilta, onko Meri-Rastilan ala-aste mukana koulumetsähankkeessa ja sain myönteisen vastauksen sekä linkin koulumetsäkilpailuun, jossa Meri-Rastilan ala-asteen työtä kuvataan näin:

"Työn laatijana on ollut alkuideoinnista lähtien koko luokka. Idea kuvista nousi myös oppilailta, kuva kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Metsä on meille kaikille tärkeä oppimisympäristö, mutta myös vapaa-ajan viettopaikka. Työmme on myös vastalause Meri-Rastilan metsien ja Ramsinniemen rakentamissuunnitelmille, jotka ovat olleet vireillä jo vuosia. Me Meri-Rastilan ala-asteelta huudamme kovaan ääneen: tämä metsä on meille tärkeä!" Meri-Rastilan koulun opettaja Noora Nurmola kiteyttää.

Kilpailutyö löytyy täältä.


3 kommenttia:

 1. Hieno ja hauska tuo Meri-Rastilan koulun kilpailutyö: erityisesti sauvakävelijät, puunkaatajat ja hiihtäjät. Toivottavasti metsän tulevaisuudesta päättävät näkevät tämän.

  Matti

  VastaaPoista
 2. Kuvat kannattaisi lähettää lautakunnan jäsenille ennen ensi viikon kokousta, ehkä sieltä joltakin löytyy sydäntä, ainakin puolikas.
  Seppo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä blogiteksti on itse asiassa muokattu lautakunnan jäsenille ja varajäsenille lähettämästäni viestistä eli he ovat jo saaneet linkin kuvista.

   Poista